DR. Reha Soylu
Psikiyatri Kliniği

Dr. Soylu, ruh sağlığına yönelik zengin deneyimi ve uzmanlığı ile tanınan bir psikiyatristtir. İnsanların zihinsel sağlıklarını iyileştirmeye odaklanan, saygın bir profesyonel olan Dr. Soylu, bireyleri duygusal refahlarına kavuşmalarında desteklemektedir.

5'den

fazla uzman Psikolog

Psikiyatri Tedavi Merkezleri

Cinsel İşlev Bozuklukları

Yeme Bozuklukları

Kumar Bağımlılığı

Travma Sonrası Stres Bozukluğu

Hakkımızda

Reha Soylu Psikiyatri Merkezi 2022 yılında Ankara Yenimahalle’de faaliyete geçmiştir. Kurulduğu tarihten itibaren binlerce hastaya yüz yüze veya çevrimiçi olarak ilaç tedavisi, psikoterapi ve kapsamlı test değerlendirmesini içerecek şekilde bütüncül olarak hizmet vermektedir. 

Tedavilerimiz

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB), genellikle çocukluk döneminde ortaya çıkan, dikkat süreçlerinde zorluklar, aşırı hareketlilik ve dürtü kontrolünde sorunlarla karakterize edilen bir nörobiyolojik durumdur.

Bipolar Bozukluk

Bipolar Bozukluk

Bipolar bozukluk, duygu durumlarında aşırı dalgalanmalarla karakterize edilen bir psikiyatrik durumdur.

Oyun Terapisi

Oyun Terapisi

Kaygı, davranış, uyku, yeme, tuvalet, okul, uyum ile ilişkili güçlükler yaşayan çocuklar için oyun terapisi yöntemi kullanılır.

Kullanılan pek çok farklı oyun terapisi yöntemi vardır bizim kullandığımız "Çocuk Merkezli Oyun Terapisi"dir.

Bu terapinin içeriğinde oyunu çocuk başlatır, tüm güç ondadır ve terapist ona davranış, duygu ve cesaretlendirme yansıtmaları gibi yöntemler ile eşlik eder.

Yansıyan sorunu da değerlendirerek (örn; alt ıslatma, tırnak yeme) temeldeki sorunlar ile çalışmaya özen gösterir.

Tikler

Tikler

Tik bozuklukları, istemsiz ve tekrarlayıcı kas hareketleri ya da vokal seslerle karakterize edilen nörolojik bir durumdur. Genellikle çocukluk döneminde başlayan tikler, zaman içinde ortaya çıkabilir, şiddetlenebilir ya da azalabilir.

Madde Kullanımıyla İlişkili Bozukluklar

Madde Kullanımıyla İlişkili Bozukluklar

Madde kullanımıyla ilişkili bozukluklar, bireylerin madde kullanımı nedeniyle yaşadığı sorunları ifade eden bir grup psikiyatrik durumu içerir. Bu bozukluklar, bağımlılık, madde kötüye kullanımı ve madde kullanımına bağlı zihinsel sağlık sorunlarını kapsar.

Borderline

Borderline

Borderline Kişilik Bozukluğu (BKB), duygusal düzensizlikler, benlik algısındaki belirsizlik ve ilişkilerdeki yo-yo benzeri dalgalanmalarla karakterize edilen bir psikiyatrik durumdur.

Cinsel İşlev Bozukluğu

Cinsel İşlev Bozukluğu

Cinsel işlev bozukluğu, cinsel aktivite sırasında veya öncesinde, istenilen bir cinsel yanıta ulaşmada yaşanan sürekli sorunları ifade eden bir durumdur. Bu bozukluklar, bireyin cinsel yaşamını, ilişkilerini ve genel yaşam kalitesini etkileyebilir.

Hakkımızda

2022 yılında Ankara Yenimahalle’de kapılarını açan Reha Soylu Psikiyatri Muayenehanesi, ruh sağlığına önem veren bireyler için kapsamlı hizmetler sunmaktadır. Kuruluşumuz, alanında uzman bir ekip tarafından yönetilmekte olup, her bir hasta için özel ve etkili tedavi seçenekleri sunarak yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

© 2024 · DR. Reha Soylu – Tüm Hakları Saklıdır.

Hemen Ara